ContactWesteneng Tweewielers
Ambachtsweg 1a
1271 AL Huizen
Tel.: (035) 524 33 60
E-mail: info@westenengtweewielers.nl


Aangesloten bij:


Bovag TWB, NFP Fietsplan,

Certificering:


RDW erkend,

Dealer van:


ENRA Verzekeringen

Dealer van fietsmerken:Alba, Bizobike, Merida, Pointer, Saxonette, Sensa

Dealer van scootermerken:Aprilia, Bye Bike, Derbi, Ecooter, Kymco, Peugeot, Piaggio, Rieju, Saxonette, SYM, Tomos, Vespa, Yamaha


Aanbiedingen!Sensa

Sensa Livigno TNT 27 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en verende voorvork
van: 899,-
Voor: 719,-

Meer info »
Yamaha

Yamaha Aerox 4t 45km Nieuwe bromscooter, 4-takt, vloeistofgekoeld, injectie,
automaat, wit / rood
van: 3.399,-
Voor: 2.999,-

Meer info »

Werkplaats

In onze werkplaats vinden alle werkzaamheden aan uw fiets, e-bike, bromfiets of scooter plaats.Of het nu gaat om een lekke band, onderhoudsbeurt, motorblokrevisie of schadeherstel, professionaliteit en vakkundigheid staat bij ons voorop. Wij streven ernaar reparaties binnen een dag uit te voeren zodat u zo kort mogelijk zonder uw voertuig zit. Uiteraard hebben wij leenfietsen beschikbaar. Mocht u niet in staat zijn uw fiets, bromfiets of scooter te vervoeren, dan hebben wij een haal- en brengservice. Tevens kunnen wij voor u een schadetaxatie en schadeherstel uitvoeren en afwikkelen van uw fiets, bromfiets of scooter.

Wij beschikken tevens over een 2e werkplaats waar wij niet alledaagse werkzaamheden uitvoeren, hierbij kunt u denken aan;
- laswerk (staal, RVS en aluminium); zowel co2 lassen, TIG lassen (ac en DC), en ook beklede elektrode alsook acetyleen.
- draaiwerk (staal, alu etc.)

Dus als bijvoorbeeld uw uitlaat is gebroken, uw frame gescheurd, of een ophangoog afgescheurd is kan het mogelijk zijn om een voordelige reparatie hiervan uit te voeren welke goedkoper is dan vervanging.